Overslaan en naar de inhoud gaan
Even geduld...
Cruise love boat
Cruise "Love boat" 4n VP
01/05/23 - 05/05/23

Na een geslaagde editie vorig jaar gaan we opnieuw op cruise met de Love Boat. Na een wandeling met zicht op zee en de jachthaven kom je in het hotel voor de verdere cruise ervaring. Elke dag leggen we met ons restaurant aan in een andere haven, in een ander land, met natuurlijk een heerlijk aangepast menu om jullie volledig onder te dompelen in de sfeer. Zoals op de echte ‘Love Boat’ mag show en entertainment niet ontbreken.
De dinsdag kan je je kan wagen op onze exclusieve casino avond en de woensdag gaan we verder op onze cruise met een live optreden waar Lia Linda jullie zal laten wegdromen bij jullie favoriete klassiekers en jullie je beste dansbewegingen kunnen brengen op onze dansvloer.
Op donderdag is het Christelle die de micro overneemt om het showbizzgevoel verder te zetten met haar prachtige stem en een set klassiekers die u zullen doen wegdromen.

  • Niet Lid : €448
  • Lid : €404
  • Invalide : €344

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.