Overslaan en naar de inhoud gaan
Even geduld...
Bloemenstoet
bloemenstoet 3n VP
25/08/23 - 28/08/23

De Blankenbergse Bloemenstoet is sinds jaar en dag de afsluiter van de zomer bij uitstek. Mensen uit binnen en buitenland komen genieten van de florale kunstwerken en de mooie dans- en muziekacts die de bloemencorso brengt.
Je kan de dag ervoor trouwens zelfs de voorbereidingen gaan bekijken als je geïnteresseerd bent om te zien hoe zo’n prachtige bloemenkar door de vele vrijwilligers afgewerkt wordt. Hotel Liberty ligt in het middelpunt van het parcours en de stoet komt voor onze deur langs.
De avond voordien kan je al in de sfeer komen met een ambiancevol optreden van Christelle die een repertoire klassiekers ten berd brengt en je misschien kan verleiden om enkele pasjes op de dansvloer te wagen. De dames worden die avond bovendien extra in de bloemetjes gezet.

  • Niet Lid : €324
  • Lid : €291
  • Invalide : €246

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.