Overslaan en naar de inhoud gaan
Even geduld...

Home

BEKIJK ONZE KAMERS

LOGEMENT

Of u nu verblijft in een van onze 54 kamers of in een van onze 12 studio's, u geniet in de Liberty van alle comfort.

De leden van de Liberale Mutualiteit genieten van voordeligste tarieven.
Bekijk onze eerstkomende arrangementen

Arrangementen

Het hele jaar door organiseren wij verschillende formules rond culturele of gastronomische activiteiten. Voor verdere informatie, of om een reservering te maken, kunt u ons een e-mail sturen of bellen.

Zie onze arrangementen

Paasweekend
Paas Weekend 3n VP

Het paasweekend aan de kust vieren is een bijzondere belevenis, de lente hangt in de lucht, mensen genieten al van de eerste streepjes zon op een terrasje, een wandelingetje op de dijk, de frisse zeelucht aan de waterlijn.

Pasen kids
Pasen gratis kids min 3n VP

Paasvakantie aan zee met uw (klein)kinderen , die gratis verblijven in deze periode (1 kind t/m 11 j per betalende volw).

Cruise love boat
Cruise "Love boat" 4n VP

Na een geslaagde editie vorig jaar gaan we opnieuw op cruise met de Love Boat. Na een wandeling met zicht op zee en de jachthaven kom je in het hotel voor de verdere cruise ervaring.

Banner
Blankenberge

Bezienswaardigheden

Op amper 100 meter van de zeedijk en het strand, de jachthaven en de Pier, kunt u genieten van prachtige wandelingen onder de verkwikkende lucht van de zee.

Onze mooie badplaats Blankenberge biedt je een ruim aanbod aan activiteiten: shoppen in de winkelstraten, tal van producten ontdekken op de wekelijkse markt, even pauzeren onder de Paravang, en nog veel meer …

Hotel Liberty

Faciliteiten

In Liberty kunt u naast logeren, ook uitgebreid ontbijten of eten in ons restaurant. Het hele Liberty-team zorgt voor u en onze chef-kok zal uw smaakpapillen verrassen met zijn kleine gerechtjes, bereid met passie en knowhow. 

Liberty ontbijtbuffet

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.